Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

vrijdag 12 juli 2024
Alle wedstrijden van vrijdag 12 juli 2024 zijn afgelast
 

Hoofdsponsoren

Bekijk al onze sponsoren

Welkom bij onze club

Welkom bij de Bredase Hockey en Bandy Club (BH&BC).
Een vereniging opgericht in 1906 en al die tijd een echte familieclub geweest.
Diverse generaties zijn opgegroeid in het Bredase korenblauw en keerden na hun studententijd weer terug om nu samen met hun kinderen op Breda te gaan hockeyen. Breda verenigt tophockey, breedtehockey, studentenhockey en hockey voor de allerkleinsten in een gezellige ambiance.

Het mooi gelegen complex van BH&BC Breda, aan de rand van het Mastbos, telt 5 kunstgrasvelden waarvan 3 watervelden en 2 zandvelden, plus nog een mini-veld. Daarnaast is Breda de eerste en vooralsnog enige club in de omgeving met een interactief Mark Lammers hockeyveldje (Rabo Plaza). Het gezellige clubhuis is het middelpunt van het terrein.


Sportiviteit & Respect

Bij BH&BC Breda vinden we Sportiviteit en Respect (S&R) erg belangrijk.
Sinds 2015 hebben we binnen de club een commissie die nadenkt over de wijze waarop we dit binnen Breda vorm kunnen geven.

S&R is een breed onderwerp waar van alles onder kan vallen: Van het opruimen van de velden na de wedstrijd, het gedrag van ouders aan de lijn, respect richting de scheidsrechter, de emoties van de spelers zelf en het gedrag in het veld, tot aan de respectvolle benadering van alle vrijwilligers binnen de club etc, etc. Ons doel als commissie is bewustwording van (sportief) gedrag in en om het veld te vergroten en waar nodig concrete hulpmiddelen te bieden om het gedrag positief te beïnvloeden.

Lees hier meer over de commissie S&R en de acties die zij ondernemen.

Lid worden

Wil je lid worden van Hockeyclub Breda? Wat leuk! Je bent van harte welkom. 
Alle informatie over inschrijven, eventuele proeflessen en de contributie vind je hier. We hebben momenteel geen wachtlijsten dus kom een kijkje nemen op onze gezellige club of train een keer mee zodat wij een team kunnen voorschrijven waarin jij je sociaal en technisch helemaal op je gemak voelt.

Sponsoring

Wij omarmen onze sponsoren. Zij maken het mede mogelijk dat we onze sportieve ambities kunnen verwezenlijken. Onze sponsorcommissie pakt de sponsoring professioneel aan. We kennen diverse sponsorpakketten en organiseren met regelmaat bijeenkomsten. Draag je onze club een warm hart toe en ben je op zoek naar meer exposure? Lees hier meer of informeer vrijblijvend bij onze sponsorcommissie naar de mogelijkheden.

Agenda

24-8-2024

BITJE HAPDAG

Email

[email protected]

Telefoon

076-5652476

Adres

BH&BC Breda
Burgemeester de Manlaan 26, 4837 BN Breda

Postadres
Burgemeester de Manlaan 26, 4837 BN Breda

KvK 40280425