Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_sticks.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Oproep aan alle (ouders van) leden!

Nieuwsafbeelding
30-4-2020

Beste leden, ouders/verzorgers van junior-leden, managers en coaches,

 

Vanaf woensdag 6 mei 2020 gaan onze velden doordeweeks weer open voor de trainingen van de jongste- tot en met de D jeugd. De week erna zullen de A/B/C jeugdleden hun trainingen weer mogen hervatten op 1,5 meter.

 

Achter de schermen zijn commissies en bestuur druk bezig om ONZE club daarvoor klaar te maken. Jullie kunnen daarbij denken aan het volgende: trainingsschema’s worden aangepast, looprichtingen van/naar de velden worden uitgedacht en een Kiss & Ride strook in het parkeerterrein. Voor de praktische uitvoering hebben we jullie hulp hard nodig. De details worden nog uitgewerkt, maar we willen jullie op tijd benaderen met deze oproep.

 

Iedere weekdag van 16.00 uur tot 22.00 zullen we in plaats van bardiensten, clubdiensten gaan draaien. Dit betekent dat er dan 4 tot 6 leden en/of ouders in shifts aanwezig zullen moeten zijn om toezicht te houden op het naleven van de Corona maatregelen. Het gaat voornamelijk om controle bij het door de kinderen betreden en verlaten van de club, het klaarzetten van trainingsmaterialen, het schoonmaken daarvan en het helpen om alles in een georganiseerde en veilige manier te laten verlopen, zodat de jeugd en onze trainers zich voornamelijk kunnen bezighouden met het hockeyen.

 

Omdat het voor ouders helaas, maar begrijpelijk, verboden is om op het terrein te komen, biedt dit momenteel de enigste en mooie gelegenheid onze jeugd te steunen. 

 

Zonder jullie hulp kunnen wij dit niet en vragen dan ook aan al onze (ouders van) leden die normaal op het veld zouden staan als coach, spelbegeleider, scheidsrechter of gewoon om hun kinderen aan te moedigen zich zo snel mogelijk op te geven door op deze mail te reageren. Specifieke informatie over trainingen, teams en andere club aangelegenheden zullen spoedig volgen.

 

Om verenigingen te helpen met een goed verloop heeft de KNHB een aantal posters ontwikkeld met daarop de richtlijnen voor onder andere sporters en ouders. Deze handige posters hebben we toegevoegd; ideaal om thuis uit te printen voor het prikbord en te bespreken met de kinderen. Deze overzichtelijke posters zullen ook op onze club aanwezig zijn.

 

Alleen samen houden we ONZE club gezond, dus meld je zo snel mogelijk aan via [email protected] en geef meteen je voorkeur aan qua weekdag en tijd!

 

Hartelijk dank alvast,

 

Namens het Bestuur BH&BC Breda

 

Koert van Damme


Reacties

Monique Baudoin
Hi Koert ik wil best helpen maar pas vanaf 18 uur aangezien wij weer aan het werk zijn. Vriendelijke groet Monique Manager H1

Reageer op het nieuws