Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_keeper.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Belangrijk; Trainen in Coronatijd

Nieuwsafbeelding
3-5-2020

Trainen in Coronatijd op ONZE CLUB

Jullie hebben allemaal de oproep gekregen om te komen helpen bij de trainingen. In aanvulling daarop willen we jullie de volgende belangrijke informatie geven over de trainingen. Het is veel tekst, maar dan weten jullie in hoofdlijnen hoe alles is geregeld.

Op 6 mei gaan we beginnen en tot en met 20 mei blijven we op deze manier trainen in afwachting van eventuele veranderingen in het regeringsbeleid.

We hebben al veel aanmeldingen van ouders gekregen die als hulpouder tijdens de trainingen op de club komen assisteren. Heel fijn, maar we hebben er nog veel meer nodig! Geef je op via [email protected]

Om de trainingen op een aangepaste, veilige en werkbare manier mogelijk te maken is er inmiddels veel georganiseerd met inachtneming van de protocollen van de hockeybond KNHB-protocol en de richtlijnen van de gemeente Breda. De trainingen zullen voornamelijk gericht zijn op techniek en conditie.
Er zijn speciale instructies voor de trainers gemaakt hoe te trainen en hoe om te gaan met de trainingsmaterialen. Ook de spelers krijgen via hun coach/manager nog een korte instructie. Er wordt getraind met vaste sets ballen en pionnen die tussen de trainingen worden gereinigd. Er mag daarom niet met eigen materialen worden getraind. Verder mogen alleen teams met een vaste keeper met hun keeper trainen.
Tijdens de trainingen zijn 3 of 4 hulpouders duidelijk herkenbaar aanwezig. Zij zijn het aanspreekpunt voor trainers, spelers en evt. ouders en zorgen ervoor dat de trainingen in goede banen verlopen. Volg hun aanwijzingen altijd op!
De trainingen zijn zo gepland dat de spelers die getraind hebben al weg zijn voordat de nieuwe teams komen trainen. Het is dus heel erg belangrijk dat de spelers precies op tijd ( 10 minuten van tevoren) komen en na de training direct weer weg gaan. De hulpouders geven hierbij aanwijzingen.
Het clubhuis blijft gesloten. Er kan dan ook geen gebruik worden gemaakt van de kleedkamers en – buiten noodgevallen - ook niet van de wc’s. De lockerruimte kan alleen in overleg met de hulpouders worden betreden om keepersspullen te pakken. De D-jeugd levert ze na de training weer in en de ABC-jeugd dient ze deze periode thuis te bewaren. Zo voorkomen we veel extra geloop bij de nauwe lockerruimte.
De club zal toegankelijk blijven via de fietsenstalling, waar een tijdelijke gescheiden in- en uitgang is gemaakt en via het parkeerterrein. Vanaf het parkeerterrein kan de club worden betreden via de hoofdingang en verlaten door het hek tussen de velden 2 en 3. Dat is eenrichtingsverkeer en alles is met pijlen aangegeven. De hulpouders zullen bij begin en einde van de training bij de hekken staan. De spelers mogen voor hun eigen veiligheid pas het parkeerterrein op als degene die ze op- haalt er is. Het complex is alleen toegankelijk voor spelers, trainers en hulpouders.

ONZE club zal tot woensdag 6 mei 15.30 uur gesloten blijven. De regels die wij voorheen hebben gecommuniceerd blijven tot die dag gelden. De club zal ook na 6 mei vooralsnog buiten de trainingstijden en ook in de weekenden gesloten zijn. Het betreden van het complex blijft in die periodes dus verboden.

Voorop blijft staan om plezier te hebben tijdens de trainingen. Daarbij hoort ook dat we streng toe moeten zien op de regels. Als deze overtreden worden zal normaalgesproken worden volstaan met een waarschuwing. Bij herhaaldelijk terugkerend grensoverschrijdend gedrag, wordt een speler naar huis gestuurd. Dat is eigenlijk niet anders dan wat in normale tijden ook kan gebeuren. We gaan ervan uit dat dat niet nodig zal zijn.

Wij beantwoorden eventuele vragen graag en doen een beroep op jullie om ons te helpen deze trainingen tot een succes te maken en kijken er naar uit weer hockeyende jeugd op ONZE club toe te kunnen laten!

Het bestuur

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws