Word jij onze horeca manager (betaald, ca 20 uur/per week)?

15-7 Nieuws


BH&BC Breda is één van de oudste hockeyclubs van Nederland (115 jaar jong) en een gezellige vereniging op een unieke locatie met een mooi clubhuis. Na de trainingen en wedstrijden verzorgen wij de horeca (bar, keuken en terras) voor sporters en toeschouwers en zijn we verantwoordelijk voor het complex. Met de groei van onze vereniging en door de professionaliseringsslag die we doormaken, willen we de aansturing en bemanning van de horeca deels betaald laten uitvoeren. Een leuke uitdagende functie van ongeveer 20-24 uur per week. Veel contact met leden, toeschouwers en vrijwilligers. En bovenal heel veel gezelligheid.  

 

Wat zijn je taken

  • Je draagt zorg voor de horeca exploitatie met inachtneming van het beleid en de visie van BH&BC Breda en de geldende wettelijke kaders, zoals "verantwoord alcohol schenken”, "sociale hygiëne” en de regels en condities van de voedsel- en warenautoriteit.
  • Je bent (mede)verantwoordelijk voor de inkoop: het samenstellen van een lekker assortiment voor onze leden en bezoekers.  
  • Je doet de bardiensten. Op zaterdagmiddag en zondagmiddag is dat met een team van vrijwilligers. Op de doordeweekse avonden doe je dat vaak alleen of ben je verantwoordelijk voor de coördinatie/planning.  
  • Je bent vraagbaak voor barvrijwilligers. 
  • Je denkt na over mogelijke verbeteringen.

Wat we van je vragen

Wij zoeken een zelfstandig persoon met horeca ervaring, iemand die weet van aanpakken en initiatief toont. Iemand die achter de bar de scepter zwaait en meedenkt over verbeteringen om die vervolgens, in overleg met de club commissie, ook door te voeren. Je hebt affiniteit met het verenigingsleven en de hockeysport; jij zorgt voor de gezellige 3e helft! 

 

Wat bieden we

We bieden je een contract vanaf het begin van het nieuwe seizoen (half augustus) tot de winterstop (half december) met een marktconform salaris. Indien deze periode iedereen goed is bevallen zijn we op zoek naar een langdurige samenwerking. Je werkt in ieder geval op zaterdag van 12.00-19.00 uur, op zondag van 12.00-20.00 uur en afhankelijk van de afspraken nog 1 of 2 avonden door de weeks. 

 

Solliciteren of vragen?

Stuur een mail naar Vincent van der Loo: [email protected] of bel 06-83644058.

 

Voorbehoud

Op dit moment is de openstelling van het clubhuis i.v.m. corona-regels nog beperkt, maar we hopen zo snel mogelijk ‘weer normaal’ open te kunnen. Naar verwachting zal dit aan het begin van het nieuwe seizoen zijn.


 
15-7-2021 Algemeen

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?