SASKIA BELJAARS 'IN HET ZONNETJE'

16-3 Nieuws

In de zaal van het Gemeentelijk Sportcentrum ontmoet ik Saskia Beljaars die daar in het zaalseizoen iedere donderdag training geeft aan de MO14-2. Saskia is een kanjer van een vrijwilliger die het meer dan verdient om eens goed in het zonnetje te worden gezet. 

 

Saskia is een bekend gezicht op ONZE club. In het seizoen vindt u haar vier keer per week als trainer-coach op het veld. Of wellicht kent u haar van één van haar vele andere rollen op de club. 

In 1998 begon ze bij Breda als keeper van Dames 1. Vervolgens speelde ze in Dames 3 en Dames Veteranen A, totdat een knieblessure haar dwong te stoppen met hockeyen. 

Maar gelukkig bleef ze actief als vrijwilliger. Eerst bij de Jongste Jeugd (hockeyschool en coördinator 3-, 6- en 8-tallen). Later bij de MO14-1 (als manager). En nu is ze alweer voor het vierde jaar betrokken bij de MO14-2, waarvan de laatste 3 jaar als trainer-coach en sinds vorig jaar mét een HT2 trainersdiploma op zak. Daarnaast zit ze ook nog in de zaalhockeycommissie waar ze verantwoordelijk is voor de planning. 

 

Kortom, een dijk van een vrijwilliger. We zijn Saskia dan ook ontzettend dankbaar voor de vele uren die zij, naast haar baan als jurist, in ONZE club steekt en vinden dat zij een bloemetje, aangeboden namens het bestuur, dubbel en dwars verdient.

 

Hartelijk dank Saskia, voor jouw inzet voor ONZE club!
 
16-3-2024 Vrijwilligers