OPZEGGEN LIDMAATSCHAP & AANMELDING NIEUW SEIZOEN

16-5 Nieuws
Opzeggen voor het komend seizoen voor 1 juni!

Belangrijk bericht voor iedereen die overweegt zijn/haar lidmaatschap op te zeggen voor het komend seizoen 2023/2024. Opzeggingen moeten voor 1 juni 2023 ontvangen zijn, zodat we de tijd hebben om aanpassingen te kunnen maken in de team formaties voor het nieuwe seizoen. Hoe je kunt opzeggen staat beschreven op onze website; www.hcbreda.nl/lidmaatschap/opzeggen

Heb je een broertje/zusje, vrienden, familie en/of kennissen die zich graag willen aanmelden?
Het zou ons enorm helpen zoveel mogelijk aanmeldingen voor 1 juni te mogen ontvangen, zodat we beter in staat zijn de teams samen te stellen. Aanmelden kan met het inschrijfformulier op de website;www.hcbreda.nl/lidmaatschap/inschrijformulier. Hier kun je ook aangeven een proefles te willen volgen.

Adresgegevens nog up to date?
Ben je in het afgelopen jaar verhuisd of zijn je gegevens om een andere reden gewijzigd? Jouw gegevens kun je aanpassen door in te loggen via www.hcbreda.nl, klik op Mijn BH&BC Breda en log in. Rechtsboven kan je bij jouw profiel je gegevens wijzigen. Hartelijk dank alvast!

Duo-lid
Een duo-lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. Ga je volgend seizoen verder als duo-lid, meld je dan opnieuw aan! 

Uitleg mbt opzeggen van je lidmaatschap;
Je kan alleen opzeggen door in te loggen via de website;www.hcbreda.nl 
Ga naar 'inloggen' en vul je persoonlijke gegevens in
eenmaal ingelogd, klik op 'CLUB'
in het lijstje wat nu wordt getoond vind je een vakje met 'opzegformulier'
Indien alles goed is doorgevoerd ontvang je een bevestiging, bewaar deze goed. Als je geen ontvangstbevestiging hebt gekregen, neem dan contact op met de ledenadministratie door hen te mailen;[email protected].

Let op
Twijfel je nog of je volgend jaar blijft hockeyen bij Breda, zeg dan je lidmaatschap voor alle zekerheid op voor 1 juni. Opzeggen onder voorbehoud is niet mogelijk. Als je toch wilt blijven hockeyen volgend seizoen kun je gewoon weer een mail sturen naar de ledenadministratie, zij kunnen dan heel snel je lidmaatschap opnieuw activeren. Er wordt in dit geval geen inschrijfgeld gerekend. Wij kunnen alleen niet garanderen dat je, na heraanmelding, weer in hetzelfde team zal worden ingedeeld, maar we doen natuurlijk ons best!

Het bestuur en de Ledenadministratie
 
16-5-2024 Algemeen