Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg
Junioren
Senioren
Kabouterhockey/Funkey

In juni 2014 zijn we begonnen met Kabouterhockey/Funkey trainingen op BH&BC Breda, voor kinderen van 3,5 tot 6 jaar. De trainingen worden verzorgd door HockeyWerkt.nl en vinden plaats op de woensdag middag. Het doel is om de kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met de hockeysport. Tevens is dit een mooie manier voor jonge kinderen om in teamverband te leren sporten en samen een hoop plezier te beleven!! De trainingen Kabouterhockey/Funkey zijn voor alle kinderen, je hoeft dus geen lid te zijn van BH&BC Breda.

Funkey is ontwikkeld door de KNHB in het kader van de doelstelling bijdragen aan een brede motorische ontwikkeling van jonge kinderen door veelzijdig bewegen. Funkey omvat grondvormen van bewegen, loopscholing, balvaardigheid en een vorm van hockey. Met als doel om kinderen spelenderwijs goed te leren bewegen, waarbij verschillende vormen van hockey gebruikt worden.

Voor meer informatie en inschrijven: www.hockeywerkt.nl